Phoenix Wright: Ace Attorney - Trials and Tribulations

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2004. január 23. (20 éve 5 hónapja)

Műfaj: Humoros, Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés, Vizuális novella

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

Phoenix Wright: Ace Attorney – Trials and Tribulations (Japánban Gyakuten Saiaban 3 címen ismert) az Ace Attorney-sorozat harmadik része. A játékosok Phoenix Wright, a látszólag lehetetlennek tűnő ügyek elvállalásáról ismert védőügyvéd szerepébe bújnak. Bár a játék néhány konkrét ügyre összpontosít, a Phoenix Wright-franchise átfogó története a sorozat teljes hosszán átível, és nagy családok homályos szereplőit, valamint hazugságok, cselszövések és gyilkosságok szövevényes hálóját vonultatja fel. A sorozat jellege általában könnyed marad, amit a játékos, anime ihlette vizuális stílus is erősít, de az elkövetett bűntények természete rideg és egyenesen felkavaró lehet. Bár a játék jogi érzékét erősen megkérdőjelezik, úgy tűnik, hogy célja inkább a komikus vagy sztereotipikusan drámai bírósági pillanatok előállítása.

Az Ace Attorney 3 könnyedén kihasználja a DS érintőképernyőjét, lehetővé téve a játékos számára, hogy megvizsgálja a bűnügyi helyszíneket, a bizonyítékokat és a karakterek profilját. A felső képernyőt inkább történetmesélésre használják, különböző párbeszédeket és a karakterek közötti beszélgetéseket jelenítve meg. Ezekben a jelenetekben az alsó képernyő egy kiválasztási menüvé válik, amely egy sor olyan kérdést jelenít meg, amelyeket a játékos feltehet a tanúknak, és tovább folytathatja a nyomozást, hogy bizonyítékokat keressen, amelyeket az egyes fejezetekben felhasználhat az ügyfele védelmében.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.