Svoboda 1945: Liberation

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. augusztus 3. (2 éve 8 hónapja)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Élőszereplős, Kézzel-rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Charles Games

Kiadó: Charles Games

Platform: Windows/DOS, Mac OS, Switch

Leírás:

A II. világháború borzalmai véget értek, de a csehországi Svoboda faluba soha nem jött el a béke. Játékosként az lesz a feladatunk, hogy kivizsgáljunk egy évtizedes viszályt. Vajon ki lesz az, akiben megbízhatsz, és aki megmagyarázza a történteket? Hogyan keveredett bele ebbe az egészbe a családod? 

Svoboda 1945: Liberation egy tipikus, modern, FMV kalandjáték és a 2. világháborút követő káoszban élt emberek történelmileg pontos interaktív emlékeinek egyedülálló keveréke. Fedezd fel saját családod titkos történetét egy magával ragadó történetben, amely a sötét múlttal való megbékélésről szól.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Attentat 1942

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 113

8/10 - A Svoboda 1945: Liberation egy nagyszerű dokumentum-játék lett
2021. augusztus. 23.

A Svoboda 1945: Liberation egy nagyszerű dokumentum-játék lett, rengeteg információval a második világháborút követő évekről, amelyek nem csak a csehszlovákokat érintették, de szinte a teljes kelet-európai lakosságot, beleértve bennünket, magyarokat is. A játéktól ne várjatok izgalmas játékmenetet, és hosszú történetet, mert nem ezek miatt készült. Amit viszont adni akart nekünk, azt tökéletesen átadja. Gondolok itt a rengeteg történelmi infóra, és a kiváltott érzésekre, amiket az akkoriban élt emberek viszontagságai váltanak ki belőlünk. A játék szépen rámutat arra, hogy bizonyos körülmények között nem létezik jó, vagy rossz döntés. És végszóként még annyit, hogy nagyon sajnálom, amiért ennyire kevés ilyen stílusú játék van a piacon, amiből ennyi mindent tanulhat az ember. Én ugyanis egyáltalán nem bánnám, ha a sok fantasy mellett néha-néha a valóságba is bemerészkednének a fejlesztőcsapatok a játékaik történetével.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Gameplay trailert és megjelenési dátumot kapott a cseh Svoboda 1945: Liberation
Hír
2 éve 9 hónapja (2021. június 19.)

Gameplay trailert és megjelenési dátumot kapott a cseh Svoboda 1945: Liberation

A történelmi FMV-s dráma folytatására már nem kell sokat várnunk.

Svoboda 1945: Liberation
Teszt
2 éve 7 hónapja (2021. augusztus 23.)

Svoboda 1945: Liberation

Majdnem négy évvel az előző rész, az Attentat 1942 megjelenése után, végre itt a folytatás, amelyben az előző részhez hasonlóan szintén rengeteg történelmi kuta...