Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. augusztus 14. (3 hét 1 nap múlva)

Műfaj: Fantasy, Krimi, Sci-fi, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Cel-shaded

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

Sam és Max epizodikus kalandjainak utolsó évada eredetileg 2010-ben jelent meg csak Pc-re és Ps3-ra, a felújítása azonban már mindenre is érkezik. Kedvenc állati nyomozóink ezalkalommal amolyan modern Twilight Zone-szerű epizódokban téren s időn át utazva old meg mindenféle debil ügyeket.

Max, aki a párosból mindig is közelebb állt kissé az őrülethez, egy rejtélyes játékra tesz szert, ami lehetővé teszi neki, hogy betekintést nyerjen a jövőbe. Ezt a hatalmat pedig a galaxis leggonoszabb lényei is meg kívánják szerezni, a legnagyobb veszélyt azonban nem ők jelentik, hanem a mindig is eléggé kettyós nyúl egyre jobban elszabaduló elméje.

A kicsinosított grafikán túl hint-rendszert, modernizált irányítást, és az eredetiből idő hiányában kimaradt extra tartalmakat is apunk.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.