Nemezis: Mysterious Journey III (Schizm III)

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. július 8. (3 éve 1 hete)

Műfaj: Fantasy, Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Detalion Games

Kiadó: PlayWay S.A.

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Nemezis: Mysterious Journey III története a gyönyörű, egzotikus és titokzatos, Regilus bolygón játszódik. A gyarmatosítók szindikátusai és néhány galaktikus magánkutató már régóta harcoltak a bolygó feletti befolyásért, de mindannyian ugyanazt a hibát követték el: azzal, hogy ebbe az ismeretlen bolygó felderítésébe kezdtek, időt és pénzt pazaroltak el, mivel az ott talált ritka ásványkincsek lelőhelyei túl kicsik voltak ahhoz, hogy megfelelő profitot termeljenek. Miután az űrpiranhák végül ott hagyták a helyet, a Teleportációs Utazási Irodák léptek a helyükbe, és a bolygót turisztikai látványossággá alakították át. A játék két hőse, Amia és Bogard az egyik ilyen iroda szolgáltatásait veszi igénybe, és elutaznak a Regilusra. Miután teleportálnak a bolygóra, kiderül, hogy elszakadtak egymástól, ezért nincs más lehetőségük, mint megkeresni egymást...

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ingyenesen elérhetővé vált a Schizm III (Nemezis: Mysterious Journey III) prológusa
Hír
3 éve 1 hónapja (2021. június 5.)

Ingyenesen elérhetővé vált a Schizm III (Nemezis: Mysterious Journey III) prológusa

És a teljes játékra sem kell már sokat várni.