Schizm: Mysterious Journey

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2001. október 17. (22 éve 8 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: Élőszereplős, Renderelt hátterű

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Detalion

Kiadó: DreamCatcher Interactive

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Sam és Hannah egy ellátmányt szállító űrhajón utaznak az Argilus bolygóra, ahol épp egy tudós csapat végez kutatásokat. A bolygóra érve elveszítik az irányítást az űrhajó felett, és kénytelenek mentőkabinokban elhagyni azt. Ekkor elszakadnak egymástól, és egy látszólag lakatlan bolygón találják magukat - Sam egy kikötözött léggömbökből vagy léghajókból álló légi "városban" száll le. Hannah egy nagy, szabadon lebegő szigeten épült városban találja magát. A két szereplő eleinte képtelen kommunikálni egymással, de ez később, amikor ugyanarra a területre érkeznek, lehetővé válik.

A Schizm: Mysterious Journey egy hagyományos, belső-nézetes, rejtvényekkel teli kalandjáték. Szerzője az elismert ausztrál sci-fi író, Terry Dowling. A megjelenést követő egy éven belül az eladásai világszerte meghaladták a 250 000 darabot. A Schizm egyik fő megkülönböztető jegye, hogy a játékos kedvére váltogathatja az irányítást a két karakter között. Vannak olyan rejtvények, amelyek megoldásához mindkét szereplőnek egyszerre kell műveleteket végrehajtania.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:
Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.