Layers of Fears

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. június 15. (1 éve 1 hónapja)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Sétaszimulátor, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Layers of Fear 3 a pszichológiai horror-kalandjáték-sorozat harmadik része. A játékot a lengyel Bloober Team stúdió fejlesztette. A játék az Unreal Engine 5 technológiát használja.

Ebben a részben a festő feleségét is irányítani fogjuk, akinek a történetét még nem ismerhettük meg teljes egészében az előző részekből, és aminek köszönhetően új perspektíva nyílik a család tragédiájának megismerésében.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Kapcsolódó játékok: Layers of Fear Layers of Fear 2

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Újabb kedvcsináló videón a Layers of Fears
Hír
1 éve 4 hónapja (2023. február 19.)

Újabb kedvcsináló videón a Layers of Fears

Sok mindent ebből a videóból sem tudtunk meg a játékmenetről, de legalább a megjelenés hónapja tisztázódott.