Layers of Fear 2

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. május 28. (5 éve 1 hónapja)

Műfaj: Horror

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle, Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Layers of Fear 2 a 2016-os horror-kalandjáték folytatása. A produkciót a Bloober Team fejlesztette, az eredeti játék fejlesztői. A projekt eredetileg Project Melies címen futott, utalva a filmművészet egyik úttörőjének, Georges Mélies-nek a nevére.

A Layers of Fear 2-ben a játékosok ismét egy művész szerepében játszanak, akinek célja, hogy befejezze remekművét. Ezúttal azonban nem egy képről, hanem egy filmről van szó. Az első játékból ismert kastélyt egy nyílt tengeren sikló hajó váltotta fel.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Kapcsolódó játékok: Layers of Fear Layers of Fears

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.