Layers of Fear

7
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. február 15. (8 éve 5 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Sétaszimulátor

Grafikai stílus: Fotorealisztikus, 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Layers of Fear egy belső-nézetes pszichedelikus horror játék, amely nagy hangsúlyt fektet a történetre és a felfedezésre. A játékos egy olyan festő irányítását veszi át, akinek kizárólagos célja egy Magnum Opus  elkészítése. A sétaszimulátorszerű játékban a játékosnak egy állandóan változó viktoriánus időkből származó kúriában kell barangolnia, miközben a festő törékeny és nyugtalan pszichéje rendszeres gyakorisággal okádja magából az őrültebbnél őrültebb jeleneteket.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Kapcsolódó játékok: Layers of Fear 2 Layers of Fears

Értékelések

Tyucsev

Összes értékelése: 73

7/10 - Komor képek
2021. május. 19.

A játék során folyamatosan tárulnak fel az események, amik festőnk jelenlegi lelki állapotát okozzák. Döntéseinktől függően változik a végkifejlet, de nem mindig egyértelmű, mit kell ehhez tennünk. 

Azon sétaszimulátor rajongóknak ajánlható, akik szeretik a depresszív hangulatot, komor történeteket és a horrorisztikus elemeket. 

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Még 1 napig ingyenes a Layers of Fear + OST
Hír
6 éve 6 hónapja (2017. december 19.)

Még 1 napig ingyenes a Layers of Fear + OST

A Humble Bundle-n még 1 napig ingyen be tudjátok szerezni a horror játékot és a hozzá tartozó OST-t.