Lake

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. szeptember 1. (2 éve 10 hónapja)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Fejlesztő: Gamious

Kiadó: Whitethorn Digital

Platform: Windows/DOS

Leírás:

1986-ban járunk - Meredith Weiss úgy dönt, szünetet tart a nagyvárosi karrierjében. A szülővárosába utazik, hogy édesapja nyomdokaiba lépjen, és ő kézbesítse a helyi lakosok csomagjait. Hogyan fogja megélni a gyönyörű Providence Oaksban töltött két hetet, az ikonikus tóval és a furcsa közösséggel? És mit fog ezután csinálni? Mindez csak rajtad múlik.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Lake – lazulás és melózás a tó körül
Hír
3 éve 2 hónapja (2021. április 16.)

Lake – lazulás és melózás a tó körül

Könnyed kikapcsolódást ígérő, csomagkézbesítős kalandjáték érkezik a nyár közepén.

A 2021-es LudoNarraCon 10 legjobb játéka
Érdekesség
3 éve 2 hónapja (2021. április 29.)

A 2021-es LudoNarraCon 10 legjobb játéka

2021-ben ismét megrendezésre került a LudoNarraCon, amely a világon talán egyedüliként a független játékfejlesztők által készített, narratív játékokra koncentrá...