Könnyed kikapcsolódást ígérő, csomagkézbesítős kalandjáték érkezik a nyár közepén.

Aki játszott a Death Strandinggel az lehet, hogy fogcsikorgatva olvasta el a csomagkézbesítős jelzőt, de hé, nem kell egyből a rosszra gondolni! A Lake nevet viselő játékban bár tényleg az lesz a legfőbb feladatunk, hogy egy tó körül élő emberek csomagjait szállítgassuk, azonban a megjelent infó és videók alapján, sokkal inkább a narratíván lesz a főszerep, mint a csomagok kiszállításának minőségén és gyorsaságán.

A történetről: 1986. szeptember 1-e van. A játkos a negyvenes Meredith Weiss szerepét veszi át, aki a nagyvárosból tér vissza csendes szülővárosába. Egy szoftvercégnél folytatott mozgalmas karrierjét apja, a helyi postás munkájára cseréli.
A gyönyörű oregoni Providence Oaksban töltött kéthetes tartózkodása alatt nem csak régi ismerősökkel, de rengeteg új emberrel is összefut. Meredith szerepében eldöntheted, hogy kivel beszélgetsz, kivel barátkozol, és ha úgy érzed, akár még romantikus kapcsolatba is bonyolódhatsz.
Bármi történjék is, Meredithnek az ott tartózkodása végén döntenie kell: visszatér a nagyvárosi, igényes munkájához, vagy marad a városban, ahol felnőtt?

A játékmechanikáról: Jól sejtitek, valóban lehetőségünk lesz autókázni a nyitott területen, de ezt akár át is ugorhatjuk, mivel a vezetést az auto-pilot funkcióra is rábízhatjuk. A lényeg inkább az emberek megismerésén van, akiknek mindnek megvan a maga kis boldog, vagy szomorú története, és csak rajtunk áll majd, hogy ezeket a sztorikat mennyire akarjuk megismerni.
A munkánk után pedig a számunkra legkedvesebb karakterekkel tölthetjük el a fennmaradó időnket, de úgy is dönthetünk, hogy nem tervezünk be semmilyen programot, és csak olvasgatunk valamit egy kávé mellett.
A készítők elmondása szerint a játékban nem létezik jó, vagy rossz döntés, szimplán csak azt teszed, amire éppen kedved van.

A Lake valamikor nyár közepén érkezik, mégpedig PC és Xbox platformokra.