Horizon Forbidden West

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. február 18. (2 éve 4 hónapja)

Műfaj: Disztópikus, Sci-fi, Fantasy

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Lopakodós, Narratív történetmesélés, Felfedezős

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Leírás:

A Horizon: Forbidden West a Horizon: Zero Dawn folytatása.

A Horizon 2 cselekménye a stúdió előző játékában bemutatott események után játszódik. A poszt-apokaliptikus világban helyreállt az egyensúly, emberek, állatok és gépek próbálnak meg együtt élni. Az idill azonban nem tartott sokáig, mivel egy új veszély jelent meg a horizonton egy titokzatos járvány formájában, amely minden élőlényt fenyeget. Szembesülve a helyzettel, a főszereplőnek (Aloy) hosszú és veszélyes útra kell indulnia Amerika nyugati részére.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Horizon Zero Dawn

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ezzel játszottunk áprilisban
Érdekesség
2 hónapja 1 hete (2024. május 2.)

Ezzel játszottunk áprilisban

Hóeleji filler rovatunk következik az előző havi játékélményeinkről, bár akadtak bátrabbak, akik nem csak videójátékokat említettek meg!

Ezzel ütöttük agyon az időt májusban
Érdekesség
1 hónapja 1 hete (2024. június 2.)

Ezzel ütöttük agyon az időt májusban

Az „Ezzel játszottunk” rovatnál már legutóbb is kikandikáltunk a játékok nyújtotta keretek közül, úgyhogy az átnevezés mellett döntöttünk.