Horizon Zero Dawn

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. február 28. (7 éve 4 hónapja)

Műfaj: Disztópikus, Fantasy, Sci-fi

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Narratív történetmesélés, Lopakodós, Felfedezős

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Horizont: Zero Dawn a Guerilla Games, a főként a Killzone lövöldözős sorozatról ismert stúdió PlayStation 4 exkluzív játéka. Ezúttal egy RPG elemekkel tarkított akció-kalandjátékot kaptunk tőlük, amely egy jövőbeli világban játszódik, ahol a modern városok összeomlottak, az emberi civilizáció összeomlott, és a világot mechanikus szörnyek lepték el.

A játék egy nyitott világban játszódik, jóval az emberiség aranykora után. Miután nagy civilizációnk összeomlott, azok, akik túlélték a hatalomváltást, törzseket kezdtek alkotni, amelyek az új világ vad területein éltek. Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden fejlett technológia elveszett. Épp ellenkezőleg – a világot gépek uralták, amelyek valahogyan intelligens állati életformákká fejlődtek. Aloyát, egy fiatal, kalandvágyó lányt alakítunk, aki megpróbálja feltárni az elveszett civilizáció titkait, miközben saját sorsát is igyekszik megismerni.

2020-ban Horizon Zero Dawn Complete Edition címen PC-re is megjelent.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Kapcsolódó játékok: Horizon Forbidden West

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.