Flight of the Amazon Queen

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1995. augusztus 20. (28 éve 11 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A játék főhőse Joe King, aki a saját repülőgén épp a híres szőke színésznőt, Faye Russellt szállítja, amikor egy távoli dzsungel felett a gép megadja magát és lezuhannak. Miután két társát biztonságba helyezi, Joe elindul felfedezni a dzsungelt és persze segítségért. Hamar rájön azonban, hogy a dzsungel bizony veszélyes hely, de félnie leginkább az embertől kell.

A játék hangulatát nagyban befolyásolták B-kategóriás filmek, és a karakterek is meglehetősen sztereotipizáltak és képregényesek. Maga a játékmenet nagyban hasonlít a LucasArts által lefektetett point and click stílusra.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Linkek

Értékelések

Tomsess

Összes értékelése: 16

9/10 - Joe pilóta klasszikus kalandjai
2018. január. 20.
Amikor végre eljutott hozzám a játék, már régen ingyenesen letölthető volt, de sosem felejtem el azt a pillanatot, amikor sikerült beszereznem a "hangos", "Talkie" CD verziót. Pont a hangos beszéd az ami megadja a játék igazi hangulatát, mert poénból itt aztán van elég. A játékmenet szinte teljesen olyan mint amelyet egy SCUMM kezelőfelületű klasszikus kalandtól megszoktunk. Biztos vagyok benne, hogy a nagy elődökhöz hasonlóan ez a kaland is megéli majd az új köntösbe való átültetést, de addig mindenkinek ajánlom, hogy a SCUMM VM segítségével próbálja ki ... mobilon, PC-n, tévén. Ahol csak lehet. Nem bánjátok meg!

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Flight of  The Amazon Queen
Végigjátszás
17 éve 6 hónapja (2007. január 11.)

Flight of The Amazon Queen

Joe King a magánpilóta (ahogy magát egy néhányszor jellemzi a kalandjai során: I'm Joe King, pilot for hire :-)) éppen-hogy megúszta, Big Hughe maffiafőnök, egy...

Újra fizetős lesz a Flight of The Amazon Queen
Hír
3 éve 2 hónapja (2021. május 12.)

Újra fizetős lesz a Flight of The Amazon Queen

Mármint érkezik egy 25 éves jubileumi kiadás a jó 15 éve ingyenes kalandhoz. Ebben pedig lesz mindenféle földi jó.