Fall of Porcupine

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. június 15. (1 éve 1 hónapja)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés, Platformer

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Fall of Porcupine egy érzelmes történetet mesél el egy kezdő orvos szemszögéből. Finley újoncként érkezik Porcupine városába, ahol a játékosoknak az a feladatuk, hogy néhány héten belül valódi orvost faragjanak belőle. Első pillantásra Porcupine kisvárosa egy barátságos, ámbár kicsit furcsa hely, ahol mindenki ismeri és szívélyesen üdvözli egymást. Azonban miután hosszabb ideig ott élünk, világossá válik, hogy nem mindenki olyan őszinte, mint amilyennek látszik. Finley közben egy egészen más dilemmával is szembesül: a munka és a mindennapi élet szembenállásával, ami egy egészségtelen és rendszerszintű problémát tükröz az egészségügy világában.

A Fall of Porcupine a platform- és kalandjátékok keveréke, amely leginkább egy másik ilyen típusú játékra emlékeztethet: Night in the Woods. A színes terepek felfedezése, a tárgyak gyűjtése és a többi karakterrel való párbeszédek kialakítása mellett vannak olyan szekvenciák is, amelyekben akadályokat kell leküzdeni, időre korlátozódó árkád minijátékokat vagy rejtvényeket kell megoldani, sőt, még párbajozni is lehet más karakterekkel.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Fall of Porcupine – az egészségügy mindennapos igazságtalanságai
Hír
1 éve 10 hónapja (2022. augusztus 26.)

Fall of Porcupine – az egészségügy mindennapos igazságtalanságai

A Fall of Porcupine egy komoly, szívhez szóló történetet szeretne elmesélni az egészségügyben dolgozók mindennapos, néha igazságtalan megpróbáltatásairól, de mi...

Ingyen Fall of Porcupine az egészségügyben dolgozóknak
Hír
1 éve 6 hónapja (2022. december 21.)

Ingyen Fall of Porcupine az egészségügyben dolgozóknak

Az Assemble Entertainment kiadóvállalat és a BUNTSPECTH.GAMES úgy döntöttek, hogy a legújabb játékukból 1000 darabot az egészségügyben dolgozóknak ajándékoznak.