Danganronpa V3: Killing Harmony

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. január 12. (7 éve 6 hónapja)

Műfaj: Disztópikus, Rejtélyes, Krimi, Sci-fi

Játékmenet: Vizuális novella, Puzzle

Grafikai stílus: 3D, Kézzel rajzolt

Nézet: Belső-nézetes, 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Danganronpa V3: Killing Harmony cselekménye egy Kaede Akamatsu nevű elrabolt középiskolás diák történetét meséli el. Néhány másik diákkal együtt a Tehetséges Foglyok Akadémiája nevű iskolába viszik. Egy Monokuma nevű mackó azt állítja magáról odabent, hogy ő az intézmény igazgatója, és hogy ahhoz, hogy kijussanak onnan, meg kell ölniük egy másik diákot úgy, hogy a nyomozás során ne kapják el őket.

A játékmenet két fő részre oszlik: Az iskolai élet és az osztálypróba. Az elsőben a játékos interakcióba lép más karakterekkel, és ő viszi előre a történetet. Egy idő után azonban mindig történik egy gyilkosság, ami beindítja az osztálypróbát. Az utóbbi lényegében egy nyomozás, amelyben a játékos meghallgatja a különböző karakterek vallomásait, bizonyítékokat keres stb. A végén egy bírósági tárgyalás következik, amely egy sor akció-logikai minijátékból áll. Az úgynevezett Truth Bullets (Igazsággolyók) segítségével a játékos megtudhatja, hogy valaki igazat vagy hazugságot mond. Emellett lehetőség van a Lie Bullets (Hazugsággolyók) segítségével megszakítani a vallomásokat, megnehezítve a meggyőzőbb hazudozók dolgát. Ezek akkor hasznosak, ha a beszélgetés nem úgy alakul, ahogy a játékos szeretné, és nehezen tudja kihúzni az igazságot a vizsgált személyből. A Danganronpa V3: Killing Harmonyban is vannak új mechanikák, többek között a Mass Panic Debates – sok karakter egyszerre folytatott beszélgetése, amelyek során sokkal nehezebb megtalálni a gyilkost.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.