Danganronpa 2: Goodbye Despair

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2012. július 26. (11 éve 11 hónapja)

Műfaj: Disztópikus, Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Vizuális novella, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

A Danganronpa: Trigger Happy Havoc folytatása.

A Jabberwock-sziget. Ez a ma már lakatlan sziget egykor népszerű turistacélpont volt, manapság viszont már senki sem látogatja. Téged és osztálytársaidat az elit Hope's Peak Akadémiáról, a szupercuki tanárod egy "fellegzetes iskolai kirándulásra" vitt erre a szigetre. Úgy tűnik, mindenki jól érzi magát, és élvezi a napsütést... de csak addig, amíg Monokuma vissza nem tér, hogy újraindítsa gyilkos játékát! Csapdába esve a kölcsönös gyilkolás szigetén, a menekülésed egyetlen reménye a sziget rejtélyeinek megfejtésében rejlik. De vigyázz, nehogy a kétségbeesésedben te is a kés után nyúlj...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.