Chasing Static

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. október 12. (2 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Sétaszimulátor

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

PS1-es időket idéző, belső nézetes pszichológiai-horror kalandjáték. A helyszín Wales, azon belül egy Hearth nevezetű település, ahol egy misztikus esemény következtében eltűnt a lakosság, és egy közeli komplexumnak pedig mindehhez nagy köze lehet. Non-lineáris felfedezés, Lo-fi, Hi-fi kivitelezés a '80-as évekre és szürrealista mozgóképekre emlékeztető miliőben: ez a Chasing Static.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7/10 - Sétaszimulátor némi extrával
2021. október. 22.

A Chasing Static nem hoz túl sok újdonságot a narratív kalandjátékok zsánerébe, de legalább játéknak és szórakoztató alkotásnak lehet nevezni. Leginkább a sétaszimulátorok szerelmeseinek tudom ajánlani, akik nem ijednek meg az elavultnak tűnő, Playstation 1-et idéző grafikától. De azoknak is kikapcsolódást nyújthat, akik szeretik a rövid, viszont érdekes és elgondolkodtató történeteket. A Chasing Static bár horrorként jellemzi magát, csak ritkán akar megijeszteni, ugyanis a játék a narratívára helyezi a hangsúlyt, és aki menekülős, vagy lopakodós játékra vágyik, azt ne ennél a produktumnál keresse. A lezárás egy kicsikét laposnak tűnhet, de a teljes képet nézve egy kellemesen nyomasztó és hangulatos alkotásról van szó.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Pszichológiai hadviselés PS1-es színvonalon
Hír
3 éve 4 hónapja (2021. március 14.)

Pszichológiai hadviselés PS1-es színvonalon

Bár a grafika többgenerációval előbbi, a játékmenet főként a hangok feltérképezésére épít, újfajta élményt kínálva.

Chasing Static – PS1-et idéző sétahorror
Teszt
2 éve 8 hónapja (2021. október 22.)

Chasing Static – PS1-et idéző sétahorror

Őszintén szólva félve ültem le a Chasing Static elé, még annak ellenére is, hogy szinte mindenhol csak dicséreteket kapott. Leginkább a külcsín taszított, ami t...