Blade Runner

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1997. október 31. (26 éve 8 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma, Noir

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Renderelt hátterű

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A Westwood által fejlesztett kalandjáték, amely a legendás filmet és Philip K. Dick klasszikus regényét veszi alapul. A játék ugyanabban az időben és univerzumban játszódik, mint maga a film, de egy teljesen eredeti és új történetet tár elénk.

A cselekmény 2019-ben játszódik Los Angeles-ben. Főhősünk Ray McCoy, egy elit detektív, aki a veszélyes replikánsok egy csoportját (androidokat, amelyek úgy néznek ki, mint az emberek) próbálja levadászni és kiiktatni. A játékban több filmes karakter is megjelenik és az eredeti színészek is visszatérnek egy-egy szerepre. Egyedül a film főszereplőjének, Rick Deckardnak nincs nagy szerepe a játékban. Ehelyett többször is hivatkoznak rá és látni is láthatjuk őt egyes jelenetek során, valamint a filmben bemutatott tevékenységeit is megemlítik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Van 5 perced? #1
Hír
6 éve 8 hónapja (2017. november 11.)

Van 5 perced? #1

Legújabb rovatunk első részét láthatjátok, amelyben mindig valami rövid, frappáns és érdekes dologról számolunk be nektek. Kezdjük rögtön a Blade Runner 20...

Blade Runner
Végigjátszás
17 éve 6 hónapja (2007. január 13.)

Blade Runner

Ez a szenzációs játék minden bizonnyal emlékezetes marad mindazoknak, akik látták a legendás filmet, de azoknak is, akik most találkoztál el?ször ezzel a kissé...

Elhalasztották a Blade Runner felújítás megjelenését
Hír
3 éve 8 hónapja (2020. október 24.)

Elhalasztották a Blade Runner felújítás megjelenését

Méghozzá teljesen ismeretlen időpontra. A Nightdive még az év elején jelentette be, hogy nekiálltak a klasszikus filmet és Philip K. Dick zseniális novelláját v...