Beneath a Steel Sky

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1994. április 11. (30 éve 3 hónapja)

Műfaj: Sci-fi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A távoli jövőben járunk, ahol hatalmas acélvárosok népesítik be a Földet, amiket mega-vállalatok felügyelnek. A városok között pedig nincs más, mint kietlen, termékelten pusztaság, amit Gap-nak neveznek. Itt él, de nem itt született, hanem kiskorában egy lezuhant repülő egyetlen túlélőjeként ide került Robert Fostert (beszélő név, a Foster Jövevényt jelent). Egy nap állig felfegyverzett katonák érkeznek helikopteren, és Robert kénytelen velük tartani, ha el akarja kerülni, hogy kiirtsák a családjaként tisztelt embereket. Bár azzal, hogy harc nélkül feladta magát nem sokat ért el, mivel a zsoldosok vezére, Reich nemes egyszerűséggel egy kisebb atombombát dob a Gap-re.  Hősünknek nem sok ideje marad a gyászra, mivel a repülő jármű ismeretlen okok miatt szerencsétlenséget szenved, és Robert bemenekül a közeli gyárépületbe, hogy ott átvéve a kommandírozását kiderítsük, miért volt fontos az ún. Link nevezetű Mesterséges Intelligencia által vezetett Vállalatnak az ő elrablása és az őt felnevelő egyszerű, ártatlan emberek megölése.

A játék 2009-ben kapott egy Remastered felújítást, aminek köszönhetően immáron iOS rendszereken is futtatható.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Hírhétfővel indul a hét, de egy kicsit másképp
Hír
5 hónapja 3 hete (2024. január 22.)

Hírhétfővel indul a hét, de egy kicsit másképp

Az eddigiektől eltérően megpróbáljuk kicsit tömbösíteni a hírblokkot, talán így kevésbé fog elaprózódni egy-egy bejelentés, friss demó, egyéb hír. Írjátok meg,...