Anna's Quest

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. július 2. (9 éve 2 hete)

Műfaj: Rejtélyes, Fantasy

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Anna a beteg nagypapájának keres orvosságot, de balszerencséjére a gonosz Winfriede boszival hozza össze a sors, aki Anna erős és rejtett telekinetikus képességét szeretné előhívni a kislányból. A boszorkánynak sikerül véghez vinnie a kísérletet, de még mielőtt a hatalmi terveit megvalósíthatná, Annának sikerül megszöknie előle.

Az Anna Quest eredetileg egy ingyenes point and kalandjáték volt, melyet a Daedalic német kiadó karolt fel.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.