Alan Wake II

9.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. október 27. (8 hónapja 3 hete)

Műfaj: Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Az első Alan Wake játékhoz képest, amely egy horror akció-kalandjáték volt, az Alan Wake II egy külső-nézetes túlélő horrorjáték. A játékosok Alan Wake vagy Saga Anderson karakterével játszanak két különálló történetben, amelyek a játékos által választott sorrendben játszhatók. Azonban a játék nyitó és befejező jelenete csak Saga, illetve Alan szerepében játszható.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Alan Wake

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 40

9.5/10 - Alan, Wake up
2023. december. 5.
Mindezek tudatában nem is mondhatok mást, mint hogy az Alan Wake 2 nem csak a Remedy mestermunkája, hanem úgy általában egy mestermű. Átéléséhez azonban óriási türelemre, nyitottságra van szükség, anélkül az ember elunja vagy teljesen érdektelennek találja. Itt válik el a szubjektív értékítélet attól a valós és hordozott értéktől, amivel ez a program rendelkezik, éppen ezért azt javaslom mindenkinek, hogy aki csak kicsit is gondolkodik rajta, hogy megvegye, mindenképpen adjon neki egy esélyt. Az Alan Wake 2 a jelen generáció egyik legmerészebb tagja, amely rendkívüli érzékkel talál be minden megoldásával.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Kaland(os)játékok a TGA-n
Hír
2 éve 7 hónapja (2021. december 10.)

Kaland(os)játékok a TGA-n

Tegnap éjszaka röpke három órán keresztül lezajlott az idei Game Awards, ahol mindenféle díjkiosztáson túl egy halom érdekesebbnél érdekesebb játéktrailert is b...

Alan Wake 2 - Alan, Wake up
Teszt
7 hónapja 1 hete (2023. december 5.)

Alan Wake 2 - Alan, Wake up

Alan Wake 13 év után visszatért, de még hogy! Az utóbbi évek talán egyik legjobb tripla A kalandjátékát köszönthetjük benne némi akciórésszel megfűszerezve.

Már magyarul is tolhatjuk az Alan Wake II-t
Hír
2 hónapja 1 hete (2024. május 4.)

Már magyarul is tolhatjuk az Alan Wake II-t

2023 egyik kiemelkedő címe immár anyanyelvünkön is játszható PC-n Evinnek köszönhetően!

A nagy nyári kalandbejelentések, avagy a fergeteges videódömping
Hír
1 hónapja 1 hete (2024. június 8.)

A nagy nyári kalandbejelentések, avagy a fergeteges videódömping

Kezdetét vette a kipurcant E3 helyére lépő nyári kisebb-nagyobb rendezvények sorozata, amikből persze a Summer Game Fest a legjelentősebb, így leginkább onnan,...