A Plague Tale: Innocence

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2019. május 14. (5 éve 2 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Lopakodós, Puzzle, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Kövesd a fiatal Amicia és kisöccse, Hugo komor történetét, és légy része egy szívszorító utazásnak a történelem legsötétebb óráiban.

1349. Pestisjárvány pusztít a Francia Királyságban. Amiciát és öccsét, Hugót az inkvizíció üldözi a betegség által feldúlt falvakon keresztül. Útjuk során össze kell fogniuk más gyerekekkel, és a patkányrajok elől a tűz és a fény segítségével kell kitérniük. Csak a sorsukat összekötő kapocs segítheti őket, és a túlélésért folytatott harcuk során elmondhatatlan borzalmakkal kell szembenézniük... Ahogy a kalandjuk elkezdődik... az ártatlanság ideje véget ér. 

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Videók:

Kapcsolódó játékok: A Plague Tale: Requiem

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

TV sorozat készül a Plague Tale-ből
Hír
2 éve 3 hónapja (2022. március 19.)

TV sorozat készül a Plague Tale-ből

A sötét középkor és az egyházi összeesküvések kedvelőinek ez biztosan jó hír, viszont az már más kérdés, hogy egy élőszereplős sorozat mennyire lesz képes igény...