A sötét középkor és az egyházi összeesküvések kedvelőinek ez biztosan jó hír, viszont az már más kérdés, hogy egy élőszereplős sorozat mennyire lesz képes igényesen feldolgozni a játékból ismert természetfeletti témát.

A sorozatot Mathieu Turi, az Inglorious Basterds rendezőasszisztense és a francia Merlin Productions vállalta magára. Az Asobo Studio írói kifejezetten helyi produkciót akartak, nem pedig amerikait, annak ellenére, hogy onnan is voltak ajánlataik. Ezért az egészet Franciaországban fogják legyártani, és ezt én személy szerint pozitív dolognak tartom, elvégre a játék is ott játszódik.

Egyelőre még csak a gyártás kezdeti szakaszában van, és azt sem tudjuk, hogy mikor kezdik el forgatni. Valamint manapság már az is fontos kérdés, hogy utána megveszi-e majd valamelyik streaming szolgáltatás.

Közben persze nagyban folynak a munkálatok a játék folytatásán, amelynek még mindig nincs pontos megjelenési dátuma, de a készítők szerint még idén, 2022-ben megérkezik Windows és Xbox platformokra.