Nagy örömmel fogadtuk a The Wild Gentlemen bejelentését, miszerint hamarosan bárki bepillantást nyerhet készülő új játékukba.

A Steam immár rendszeresen, évente többször is rászán egy-egy hetet arra, hogy a megjelenés előtt álló alkotások demóit kipróbálhassák a játékosok. 2024 első Jövő Fesztje február 5-12. között lesz megtartva, melynek keretében lehet elsőként kipróbálni a hazai csapat új alkotásának, a Chicken Police: Into the HIVE!-nak a demóját. Mi is élni fogunk a lehetőséggel!

A noir-kalandjáték folytatásában egy, a Kaptárban elkövetett hidegvérű gyilkosság kapcsán nyomoz a már jól ismert Sonny és Marty páros. A hírhedt városrészről tudni kell, hogy Clawville többi területével ellentétben az ottani népség nem igazán szereti betartani a törvényt. A csirkekopók hamar rá fognak ébredni, hogy rendőrjelvényük ott bizony egy fabatkát sem ér. Apropó, ha valaki esetleg valami véletlen okból kifolyólag még nem találkozott volna a sorozattal, az bátran nézzen körül az oldalunkon!

És ha már a Jövő Fesztet emlegettük, igyekszünk minél több demóba belekukkantani, hogy aztán majd jól beszámolhassunk az élményeinkről ;-)