Zipp's Café

7.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. november 15. (6 hónapja 2 hete)

Műfaj: Noir, Fantasy

Játékmenet: Menedzsment, Narratív történetmesélés, Fontos döntéses

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

Szerelem, árulás és kávé! A Zipp's Café egy "noir & chill" játék egy kávézóról, ami az állatok városa és a rovarok negyedének forrongó határán áll. Készíts különös recepteket, keveredj kétes ügyletekbe és kezd új életet, miközben a szerelmet és a bosszút keresed.

A Zipp's Café egy keserédes kis történet arról, hogy mi mindent kell feláldoznunk, hogy az életünkbe igazi változásokat hozzunk, miközben különös figurákkal hoz össze minket a sors, és még különösebb recepteket kell megalkotnunk az állatok és rovarok lakhelyének határán.

Találkozz 5 különös karakterrel és fedd fel mi köti össze őket. Szolgáld ki őket és beszélgess velük, hogy aztán - ha akarod, ha nem - belekeveredj az életük szövedékébe. Merülj el 3 minijátékba melyek más és más hangulatot és játékmenetet képviselnek. Főzz különleges kávékat és teákat, készítsd el a legfurcsább étkeket, és... mosogoass el... (mert valakinek ezt is meg kell csinálnia, nem igaz?) Játssz színesben, csak a csodálatos NOIR módban! (forrás: Steam)

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Videók:

Értékelések

Tyucsev

Összes értékelése: 73

7.5/10 - Kávézó a város szélén
2023. november. 15.
A Zipp’s Café elsősorban azoknak fog élményt nyújtani, akik kedvelik Clawville miliőjét. Ezen belül is egy lazább szórakozást kínál pár órára. Az új rész megjelenéséig elüthetjük kicsit az időt vele. Ha addig kapunk még valami hasonlót, több kihívással, teljesen meg lennék elégedve :-)

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Jön a Chicken Police: Into the HIVE! előzménye a Zipp's Café
Hír
7 hónapja 2 hete (2023. október 16.)

Jön a Chicken Police: Into the HIVE! előzménye a Zipp's Café

De a Chicken Police-ban megismert játékmenetet gyorsan felejtsétek el, mert a Zipp's Caféban a mosogatás mellett kávét (is) fogunk főzni. Na meg persze sokat be...

Zipp's Café - Kávézó a város szélén
Teszt
6 hónapja 2 hete (2023. november 15.)

Zipp's Café - Kávézó a város szélén

A Wild Gentlemen csapata a Csirkekopók (Chicken Police) második részének megjelenéséig – hogy stilszerű legyek – egy kis étvágygerjesztővel kedveskedik nekünk a...

A Steam Jövő Feszten fog debütálni a Chicken Police: Into the HIVE! demója
Hír
4 hónapja 1 hete (2024. január 17.)

A Steam Jövő Feszten fog debütálni a Chicken Police: Into the HIVE! demója

Nagy örömmel fogadtuk a The Wild Gentlemen bejelentését, miszerint hamarosan bárki bepillantást nyerhet készülő új játékukba.