DAVID LAKÁSA:

Az intró után David lakásán találjuk magunkat.Sétáljunk be a fürdőszobába, aztán itt vizsgáljuk meg a névjegykártyát, amit a videóban látható személytől kaptunk. David látja,hogy a hátára az van írva,hogy "NÉZD MEG A TÜKÖRKÉPET!" Ezt első látásra David nem érti, de miután a fürdőszobában megnéztük a tükröt sétáljunk a könyves-szekrényhez és ott vizsgáljuk meg a könyveket 2-szer (nem tudom, de nekem csak másodjára találta meg azt a bizonyos könyvet!), mire David elővesz egy könyvet, amiben van egy cím. Egész pontosan a Tükörkép. Ebben talál egy borítékot, amit az eszköztárunkban nézzünk meg a nagyítóval és kikerül belőle egy kártya és egy cetli, amin telefonszámokat láthatunk. Az utóbbit nézzük meg alaposan, csak egy Johnson van rajta, de a kávéfolttól nem látszik a száma. A kávéfolttal ne törődjünk, úgysem tudjuk eltávolítani, inkább a John Rian Mason-ra figyeljünk. Akárhányszor is próbáljuk hívni, nincs ilyen szám az adatbázisban, de akkor miért van rajta a papíron?

Ez egy nehézkes feladvány. Amit úgy kell megcsinálni hogy a Marian Johnsont felírjuk egy papírra szótagolva és a szótagokat kiszámoljuk hogy hányadikok a „Ma,Ri,an,John, son” szótagok A John Rian Masonban és a hozzá tartozó telefonszámban az 555 után hányadik helyen állnak. Ha jól számoltál, akkor 2-t kell kapnod. Ugyanígy a többivel is ezt kell tenned. Ha megvagy, akkor 29536 jön ki, amit be kell írni a telefonba így: 55529536 (a billentyűzeteden). És már Marian Johnson veszi fel, aki elhív a laborba és azt mondja,hogy a cím a kártyán van . Amikor David megtalálja a címet el is indul a rejtélyes helyre, ahová Marian küldte... ha minden igaz ;) .

A TITOKZATOS HELY:

David megérkezik a helyszínre. Nekünk be kell juttatni az épületbe… Mégpedig úgy hogy: Megpróbáljuk kinyitni a kaput (a sötétben keresgélve az egérrel.) Ha megvan a kapu felirat akkor a kézzel kattintsunk rá, de David nem tudja kinyitni mert nincs rajta kilincs. Mert a kapcsolószekrény irányítja a kaput. Megint keresgéljünk az egérrel, amíg meg nem találjuk a kapcsolószekrényt és helyezzük bele a kártyát az eszköztárunkból!

Ekkor David furcsa zajt hall: kinyílt egy titkos ajtó jobb oldalt. Keressük meg az egérrel és lépjünk be rajta! Itt menjünk be a liftbe és a kéz ikonnal kattintsunk bal oldalt a fém-vezérlőre. Itt tegyük be a kártyát a résen és akkor kéri a kódot. A kód nem más, mint a „KOD” szó.  Keressük meg azokat a számokat, amelyeken a KOD szó betűi vannak, de sorban ( A K-t keresd először és csak utána a következőket!).

Ha jól csinálod, akkor David közli, hogy "Elindult a lift. Itt fent menjünk be az ajtón jobb oldalt és az ajtó mögötti helyiségben a bal oldali ajtón! Itt egy nő ül a számítógép előtt. Mégpedig Marian Johnson személyében. Ő elmondja, hogy a doki itt van, de nem nyílik az ajtó, mert kiment a rendszer és ő nem tudja, hogyan kell megcsinálni. A segítségünket kéri, hogy javítsuk meg a konzolt. Kattintsunk a konzolra a kézzel és David elmondja, hogy már látott ilyet és azt is , hogy hogyan kell megcsinálni. De ez le van írva a konzol melletti füzetbe is. Itt próbálgassuk a helyükre tenni a vezetékeket!

Ha jól csináltuk akkor jön a doki és elmond mindent: Hogy David bátyja még életben van és meg akarják találni...

GRATULÁLOK VÉGIGVITTED A JÁTÉKOT!!!