A kísérlet 1: A labor

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2009. február 14. (15 éve 5 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Pilcz Studios

Kiadó: Pilcz Studios

Platform: Windows/DOS

Leírás:

Egy fizikusnak készülő, végzős egyetemista egy nap különös levelet kap, melyben egy professzor meghívja a laboratóriumába...

A fejlesztők szavai: Scifi elemeket felvonultató játék, rejtélyekkel és gondolkodtató feladványokkal. Sorozatszerűen lesz megjelentetve, összefüggő, rövidebb részekkel.

Magyarítás: A játék magyarul jelent meg.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

A kísérlet: A labor
Végigjátszás
14 éve 3 hónapja (2010. április 16.)

A kísérlet: A labor

Köszöntök mindenkit a végigjátszásomban!!! Ezt a kis végigjátszást azért hoztam létre, mert egyeseknek nem nagyon sikerül boldogulni a játékban... Remélem, hogy...