Whispers of a Machine

7.5
Olvasók

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. június 30. (6 éve 2 hete)

Műfaj: Sci-fi, Disztópikus

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

A jelentől számítva, néhány generációval a jövőben a világ az iparosodás előtti állapotba került. Az emberiség úgy döntött, hogy megszünteti a fejlett robotika és a mesterséges intelligencia mindenféle használatát, mert félt az öntudatos, szuper intelligens MI-entitás esetleges katasztrofális következményeitől. Ez a lépés világméretű technológiai összeomlást okozott. Ebben a világban él Vera, a szövetségi ügynök, akit egy gyilkosság kinyomozása miatt küldtek Nordsund vidéki állomására. Vera hamarosan felfedezi, hogy az áldozatok és a gyilkosok a technika és a vallás között dúló háború frakcióiba tartoznak. Míg egyesek fel akarják ébreszteni a mesterséges intelligencia istenét - amelyet egy utolsó istenségként látnak egy istentelen világban - mások kemény technofóbok és ellenzik ezt. Vajon volt-e a kormánynak valamilyen hátsó szándéka, amiért Verának Nordsundba kellett mennie?

A játék két játékfejlesztő csapat összefogásából jött létre: Clifftop Games (Kathy Rain) és Faravid Interactive (The Samaritan Paradox).

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Képek:

Értékelések

warg

Összes értékelése: 4

7.5/10 - Most mar magyarul is
2023. december. 24.

Ha mar lusta voltam eddig, most pótolom.

Ez a point & click kaland áar régóta a backlogomban volt, aztán hirtelen annyira megtetszett, hogy le is forditottam. A magyaritasok.hu-n elérhető hozza a honositás.

Maga a játék a futurisztikus cyberpunk, a hangulat és az érdekes tőrtenet miatt tetszett meg. Egy nyomozó bőrébe bújunk, aki egy gyilkosság miatt erkezik Nordsund városába. A szokásos rejtvények mellett RPG elemek is bekerültek, méghozza megszerezhető képessegek formájában. Igazán remekül szórakoztam a játék es a forditása öozben is. Ajánlom.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Friss kalandjáték-magyarítások érkeztek, sci-fi-rajongók és a borzongani szeretők előnyben
Hír
7 hónapja 2 hete (2023. november 29.)

Friss kalandjáték-magyarítások érkeztek, sci-fi-rajongók és a borzongani szeretők előnyben

Szeretnénk feltámasztani a rajongói fordításokkal kapcsolatos hírszekciónkat, mivel hála a hobbifordítók eltökéltségének, továbbra is egyre és egyre csak nő a m...