Uncharted 4: A Thief's End

9
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2016. május 10. (8 éve 2 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: Fotorealisztikus, 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Fejlesztő: Naughty Dog

Kiadó: Sony Computer Entertainment

Platform: PlayStation 4

Leírás:

Nathan Drake negyedik kalandja, amelynek az elején megtudjuk, hogy Drake felhagyott a kincsvadászattal és közönséges munkát vállalt egy folyami hajós cégnél. Azonban szinte a semmiből megjelenik a halottnak hitt testvére, Sam, aki ráveszi őt, hogy kutassák fel John Avery rejtélyes kincsét. A játék a kalandozás mellett a két testvér kapcsolatára is fókuszál.

Megjelenése után hatalmas sikert aratott a játékosok és a kritikusok körében is. Nem sok játék büszkélkedhet ennyire precízen kidolgozott helyszínekkel, animációkkal és eszméletlenül részletes grafikával, mint a Thief's End. A játékból az első héten 2.7 millió példányt értékesítettek.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Norbi

Összes értékelése: 40

9/10 - System seller
2017. december. 5.
Bár nem kedvelem a sorozatot, a negyedik rész valóban egy kíváló játék lett. Aki PS4-ben, vagy főleg PS4 Pro-n gondolkodik, annak kihagyhatatlan, zsánertől függetlenül nem lehet mellélőni vele. Ráadásul a multis része is nagyon jó, így ha valaki szeretné élvezni az online részét a játéknak, azt is megteheti. Akció-kalandjáték kevés van nála jobb ebben a generációban.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Ezzel ütöttük agyon az időt májusban
Érdekesség
1 hónapja 1 hete (2024. június 2.)

Ezzel ütöttük agyon az időt májusban

Az „Ezzel játszottunk” rovatnál már legutóbb is kikandikáltunk a játékok nyújtotta keretek közül, úgyhogy az átnevezés mellett döntöttünk.