Uncharted 2: Among Thieves

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2009. október 13. (14 éve 9 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Leírás:

Nathan Drake kalandozásának második epizódja, melyben Marco Polo rejtélyes útját és az általa felfedezett még különösebb helyszíneket járhatjuk be, miközben egy teljes szerb zsoldos egység van a nyomunkban. Ebben a részben ismét együtt kalandozhatunk mentorunkkal, Victor Sullivannel, Elena Fisher újságírónővel, de itt ismerkedünk meg Chloe Frazerrel is.

Az Among Thieves már a Naughty Engine 2.0 motorra épült, aminek köszönhetően sokkal realisztikusabb környezetet, jobb animációkat és fizikát építhettek a játékba a fejlesztők.

A második rész még nagyobb sikernek örvendett, mint az első. Rengeteg helyen bezsebelte az év játéka díjat és voltak, akik a világ egyik legjobb játékává kiáltották ki.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.