Tunic

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. március 16. (2 éve 3 hónapja)

Műfaj: Fantasy, Rejtélyes

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: 3D, Low-poly

Nézet: 3D külső-nézetes, Izometrikus

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A TUNIC főszereplője egy hős kis róka, aki egy idegen föld felfedezésére indul, amely minden sarkon veszélyt rejt magában. Fedezz fel egyedi tárgyakat, új harci technikákat és rejtélyes titkokat, miközben hősünk utat tör magának az új világban.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

A 2021-es LudoNarraCon 10 legjobb játéka
Érdekesség
3 éve 1 hónapja (2021. április 29.)

A 2021-es LudoNarraCon 10 legjobb játéka

2021-ben ismét megrendezésre került a LudoNarraCon, amely a világon talán egyedüliként a független játékfejlesztők által készített, narratív játékokra koncentrá...