Tourist Trap

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. november 15. (7 hónapja 5 napja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Tragico Media

Kiadó: Tragico Media

Platform: Windows/DOS, Xbox Series X/S

Leírás:

A kétfős indie csapat első játékában, egy kézzel rajzolt, hagyományos, de kissé debil és szüreális kalandban egy képzeletbeli dél-amerikai városkába, Santa Ballena-ba látogathatunk el, ami a turizmusáról ismeretes. Meg szörnyen setét titkokról. Lucassal, az idegenvezető sráccal fogunk itt mindenféle mókába keveredni, hogy aztán a mi dolgunk legyen a rejtélyek felgönyölítése is a jó 3 órás alkotásban.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 78

8/10 - Turistacsalogató
2023. november. 29.
Tehát a Tourist Trap egy szép, szórakoztató, hangulatos, mókás kalandocska. Azonban mégsem 9 pont áll az értékelésében? Ennek az oka pedig sajnos a többször említett hossza. Mármint rövidsége. Én, aki eléggé khm, nemokos vagyok néha logikai fejtörők abszolválásában, két és fél óra alatt eljutottam a végére, de van a neten már alig kétórás végigjátszás is, ami azért elég durva. Főleg, hogy majdnem 10 euróba kerül Steamen. Így kissé nehezen lenne az mondható, hogy egy mozijegy áráért egy mozifilm hosszúságú élményt kapunk. Max, ha IMAXbe ülnénk be. Ennek ellenére én drukkolok, hogy elég sikeres legyen ahhoz, hogy a kis dél-amerikai csapat ugyanilyen minőségben készíthessen egy legalább háromszor ilyen hosszú újabb kalandot majd, mert megérdemlik. Meg mi is, hogy játszhassunk majd vele.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Tourist Trap - Turistacsalogató
Teszt
6 hónapja 3 hete (2023. november 29.)

Tourist Trap - Turistacsalogató

Mostanában kifejezetten hiány van az olyan kalandokból, mint amilyen mondjuk a So Blonde vagy a Lost Horizon voltak, amikben mindenféle egzotikus helyekre látog...