Tintin Reporter – Cigars of the Pharaoh

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. november 7. (8 hónapja 1 hete)

Műfaj: Humoros, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Gamepad

Leírás:

Tintin egy igazán klasszikus képregénynek, az 1932-es A fáraó szivarjainak a feldolgozásával kerül sok évnyi kihagyás után újra a monitorok/tévék képernyőire. A belga újságírósrác örök csatlósával, a Milu névre hallgató kutyussal most egy fáraó, bizonyos Kih-Oskh sírja után fog nyomozni, ehhez pedig olyan tájakra látogat majd el, mint Egyiptom, meg India, de keresztül bóklászik majd az arab világon is. Eközben pedig majd egy drogcsempész bandával is meggyűlik majd a baja. Unatkozni tehát nem fogunk, főleg, hogy a minden fontosabb platformra valamikor jövőre érkező kaland okosan fogja keverni a hagyományos point-and-click játékok és a nyomozós cuccok elemeit.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Gyűjtői változatban is kapható lesz a Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh
Hír
1 éve 2 hete (2023. június 25.)

Gyűjtői változatban is kapható lesz a Tintin Reporter: Cigars of the Pharaoh

A digitális verzió mellett 2 dobozos kiadást is kap a játék, bár ennek igazán csak a konzolosok örülhetnek.

Novemberben Tintin visszatér, érkezett is egy kellemes gameplay videó róla
Hír
8 hónapja 2 hete (2023. október 26.)

Novemberben Tintin visszatér, érkezett is egy kellemes gameplay videó róla

Tintin, a francia/belga ifjú riporter kalandjai már több mint 90 éves múltra tekintenek vissza, az eddigi játékfeldolgozásai azonban eléggé hullámzó minőséget k...