Three Minutes to Eight

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. október 23. (7 hónapja 3 hete)

Műfaj: Sci-fi, Disztópikus, Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland, Narratív történetmesélés

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

A nem is oly' távoli jövőben játszódó kalandban a névtelen hősünk arra ébred, hogy az idővel történt valami fura dolog, ugyanis nem telik. Kivéve, ha kilép egy szobából, hogy átmenjen egy másikba. Emellett vagy az emlékeivel vagy a valósággal nem stimmel szintén valami, ugyanis a környezete folyton változik. Például az egyik percben totál egyedül lakik a férfibarlangjában, a következőben pedig kijön a konyhából az előtte nem létező barátnője és megkérdi, mit is szeretne vacsorázni. Hősünknek pedig sűrgősen fel kell derítenie, hogy az esze megy-e el éppen, vagy nagyobb gond adódott-e világgal. Ha Philip K. Dick megélhette volna, hogy egy olyan videójáték készül, ami erőteljesen merít a munkásságából...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 77

7/10 - Remélhetőleg a fejlesztőcsapat tanul a hibákból, és a következő alkotásuk kedvelhetőbbre sikerül majd
2023. november. 1.
A Chaosmonger Studio második próbálkozása a kalandok világában érdekes ötleten alapulva próbál új színt vinni az Idétlen időkig által a köztudatba bevitt időhurkos sci-fi ötletbe. Azonban a kerek, koherens történet hiánya miatt ez nem nagyon sikerül neki. És ezt még megfejelik a kábé Sierra klasszikusok sokszor logikátlan tárgyhasználatával vetekedő feladataival, ami miatt elég sebesen csökkenhet szegény kalandor vágya, hogy kibogozza a sztorit (akkor meg pláne, ha megtudja ezen sorokból, hogy nincs is mit kibogozni rajta…) Remélhetőleg a fejlesztőcsapat tanul a hibákból, és a következő alkotásuk kedvelhetőbbre sikerül majd.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Three Minutes To Eight - Három percre az örökkévalóságtól
Teszt
7 hónapja 1 hete (2023. november 1.)

Three Minutes To Eight - Három percre az örökkévalóságtól

Mint a legtöbb indie alkotással mostanában, úgy jelen írás tárgyával is az egyik steames demófesztiválon ismerkedtem meg nemrégiben. Az Encodya készítői által ö...