The Secret of Donkey Island

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1994. június 20. (30 éve 1 napja)

Műfaj: Humoros

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Pterodon Software

Kiadó: Vochozka Trading

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A '90-es évek elején két cseh fiatal úgy gondolta, hogy nemhivatalos folytatást és egyben paródiát készít a legelső Monkey Islandhez. Ez olyannyira jól sikerült, hogy ez volt az első, hivatalosan forgalomba került PC-s játék az országban és kemény 2000 példányban el is kelt.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Kapcsolódó játékok: The Secret of Monkey Island

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

A Majom-sziget cseh titka, avagy a Tajemství Oslího ostrova nyomában
Érdekesség
6 hónapja 4 hete (2023. november 23.)

A Majom-sziget cseh titka, avagy a Tajemství Oslího ostrova nyomában

Elég hihetetlenül hangzik, de a The Secret of Monkey Island idén bizony krisztusi korba lépett, sőt, már a felújított változata is betöltötte a tizennégyet. De...