The Safe Place

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. március 22. (1 éve 3 hónapja)

Műfaj: Dráma, Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Anate Studio

Kiadó: Anate Studio

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Safe Place egy kézzel rajzolt, komor hangulatú kaland arról, hogy minden döntésünknek megvannak a súlyos következményei.
A játék középpontjában Alexander névre hallgató férfi áll, aki véletlenül megöl egy zsebtolvajt egy havas téli estén. Az esetnek szemtanúja egy 12 éves kislány, aki megígéri, hogy hallgat, mint a sír, ha cserébe a férfi megvédi őt az üldözőitól.
Ez pedig beláthatatlan következményekkel jár mindkettejük életére.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Kapcsolódó játékok: Little Kite

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.