Little Kite

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. szeptember 14. (6 éve 10 hónapja)

Műfaj: Dráma

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: Anate Studio

Kiadó: Anate Studio

Platform: Mac OS, Windows/DOS

Leírás:

A 2012-ben megjelent The Kite teljesen újragondolt változata. A játék Mary és fia, Andrew szomorú történetét tárja elénk. Mary, aki miután megözvegyül, megismerkedik Oliverral és újra megházasodik csak azért, hogy fia teljes családban nőhessen fel. Azonban az élet nem kíméli őket. Oliver, aki képtelen normális munkát találni, egyre többször néz a pohár fenekére, és nem telik el sok idő, hogy frusztráltságát a családja tagjain, erőszakkal vezesse le. Mary türelemmel és tétlenséggel válaszol, de Andrew miatt eljönni látszik az idő, amikor végre meg kell hozni a lehető legkeményebb döntéseket.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.