The Lost Files of Sherlock Holmes: The Case of the Serrated Scalpel

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1992. július 21. (32 éve 1 napja)

Műfaj: Krimi

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: PixelArt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

London, 1888. Sherlock Holmest, a világ leghíresebb magánnyomozóját és hűséges társát, Dr. Watsont egy hátborzongató bűntény helyszínére hívják: egy fiatal színésznőt meggyilkoltak a színháza mögötti sikátorban. Nem meglepő módon a Scotland Yard felügyelője, Lestrade tanácstalan. Vajon a Hasfelmetsző tette? Sherlock Holmes nem olyan biztos benne – a közvetett bizonyítékok sokkal bonyolultabb bűntényre utalnak...

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Linkek

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.