The House of Da Vinci

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. június 22. (7 éve 1 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

A játékban Da Vinci legígéretesebb tanítványát alakítjuk, akinek mestere váratlanul eltűnik. Fogalmunk sincs, mi történt vele, ezért nekilátunk a keresésének, és hogy kiderítsük az igazságot. Leonardo műhelye azonban tele van rejtvényekkel, találmányokkal, és mindenféle elrejtett tárgyakkal. Valamennyi agysejtünket igénybe kell vennünk, hogy sikeresen megoldjuk a rejtélyt!

A készítők a világ legnagyobb feltalálójának, Leonardo da Vincinek a történetét saját fantáziájukkal kiegészítve dolgozták fel. Számos kihívást jelentő rejtvényt a feltaláló valódi találmányai és ötletei ihlettek. A titokzatos helyszíneket eredeti műalkotások és az 1506-os csodálatos Firenze alapján hozták létre.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

2024-ben olyannak láthatjuk Da Vinci házát, mint még soha
Hír
1 hónapja 3 hete (2024. május 24.)

2024-ben olyannak láthatjuk Da Vinci házát, mint még soha

A Blue Brain Games bejelentette, hogy nagysikerű 3D puzzle-kalandjuk, a The House of Da Vinci még idén érkezik a Meta Quest VR-eszközeire.