The Heirloom

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2024. október 22. (3 hónap 5 nap múlva)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Puzzle, Narratív történetmesélés, Fontos döntéses

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt

Nézet: 2D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A The Heirloom egy fejtörőkkel teletűzdelt, rejtélyes, thriller kalandjáték, amelyben a játékosok sorsdöntő döntéseket hozhatnak, miközben egy titkokkal és rejtélyekkel teli történeten rágják át magukat.

A The Heirloom cselekménye három karakter körül forog. Egy tragikus esemény után árván maradt testvérpár, a 16 éves Marla és öccse, Jack körül, valamint a nagyapjuk körül, aki igazából az egyetlen élő rokonuk. A mogorva öreg nagyapó egy távoli vidéken, az óceánon túl, egy mára már szinte teljesen elhagyatott városban Skócia nyugati részén, valahol a Belső-Hebridákon él.
Megérkezésük után a gyerekek az új otthonukban és annak környékén megmagyarázhatatlan és ijesztő dolgokra lesznek figyelmesek. Olyan dolgokra, amelyekről a sziget többi lakója nem igazán igyekszik tudomást sem venni. A testvérpárnak ezért nem csak a családjuk és a nagyapjuk régi világítótornyának titkait kell felfednie, hanem azt is, hogy mi állhat ezek mögött a szokatlan történések mögött a városban és annak környékén.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Értékelések

A játékokat csak a hivatalos megjelenésük után tudod értékelni.

Kapcsolódó cikkek

Sikeres lett a The Heirloom Kickstarter kampánya
Hír
9 hónapja 3 hete (2023. szeptember 22.)

Sikeres lett a The Heirloom Kickstarter kampánya

Az oldalnézetes, narratív kalandjáték gyűjtéséből még hátra van 19 nap, de a 33 ezer dolláros célt már most sikerült összekalapozni.

Előzetescunami a Future Games Show: Spring Showcase 2024 rendezvényen
Hír
3 hónapja 3 hete (2024. március 22.)

Előzetescunami a Future Games Show: Spring Showcase 2024 rendezvényen

A tegnapi Future Games Show: Spring Showcase 2024 jó sok előzetessel lepte meg a kalandjátékok, illetve kalandos játékok rajongóit! Kaptunk megjelenési dátumoka...