The Girl of Glass: A Summer Bird's Tale

7.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. szeptember 22. (3 éve 8 hónapja)

Műfaj: Fantasy

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

Az egyszemélyes indie "csapat" által készülő alkotásban a 20. század közepén, egy kitalált országban járunk, ahol egy sas(!) uralkodik diktatórikus módszerekkel. Mi egy fiatal lányt, egy cirkuszban rabszolgaként dolgozó, üvegből(!) álló Kristalt irányítjuk majd, aki egy szép napon egy jóképű fiatalemberrel megszökik és elindul világot látni.

A gyönyörű, kézzel festett grafikájú játékban keverednek a hagyományos kalandjátékos elemek a körökre osztott szerepjátékos harccal, meg a leginkább japán alkotásokra jellemző visual novelles történetmeséléssel.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Trishtan

Összes értékelése: 78

7.5/10 - Az üveglány, aki pillangó szeretett volna lenni
2020. november. 25.
Bár nem egy Kis herceg, a Girl of Glass elég erős mondanivalóval rendelkezik ahhoz, hogy hatására elgondolkodjunk a világ folyásán. Kristal meséje nem az lesz, amire évek múltán is emlékezni fogunk, de egy szép, szerethető, aranyos játékot köszönthetünk a személyében, aminek lelke van. És mi mást kívánhatnánk 2020-ban?

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Girl of Glass - frissült a demó
Hír
3 éve 9 hónapja (2020. szeptember 8.)

The Girl of Glass - frissült a demó

A Girl of Glass, ami leginkább arról ismeretes, hogy elképesztően néz ki a kézzel rajzolt grafikájával, új demót kapott, amiben immár a játék első órájába tekin...

The Girl of Glass: A Summer Bird's Tale
Teszt
3 éve 6 hónapja (2020. november 25.)

The Girl of Glass: A Summer Bird's Tale

Nem nagy titok, hogy idén az egyik legtöbb like-ot a Girl of Glass fejlesztésének bejelentéséről szóló hír kapta a fészbúk oldalunkon. Mondjuk, nem is csoda. A...