The Forgotten City

8
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2021. július 28. (2 éve 11 hónapja)

Műfaj: Sci-fi, Rejtélyes

Játékmenet: Hibrid - akció-kaland, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Római Birodalom idején egy titkos földalatti városban rekedt huszonhat elveszett lélek kapaszkodik az életbe. Ebben a bizonytalan utópiában, ha egy ember megszegi a titokzatos Aranyszabályt, mindenki meghal. Mint egy kétezer évvel a múltba utazott időutazó, egy végtelenített időhurokban élheted át újra az utolsó pillanataikat, felfedezve és kihallgatva őket, és megváltoztatva a nap menetét minden egyes felfedezett titokkal. Csak az időhurok ügyes kihasználásával és nehéz erkölcsi döntések meghozatalával remélheted, hogy megoldhatod ezt az epikus rejtélyt. Itt a döntéseid számítanak. A város sorsa a te kezedben van.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

8/10 - Időutazós nyomozás az ókori Rómában
2021. augusztus. 6.

A The Forgotten City próbál néhol akciósabb vizekre evezni, de látszik rajta, hogy leginkább a beszélgetésekre és a megfigyelésre helyezi a hangsúlyt. Aki a lassabb, gondolkodósabb játékmenetet kedveli, az nem fog benne csalódni, de készüljetek fel rá, hogy lesz benne egy-két kínosabb, akciósabb rész is, amit sajnos muszáj lesz végigszenvednetek. Ennek ellenére a Modern Storyteller játékát csak dicsérni lehet, és minden nyomozó, de akár történelem rajongónak is kellemes kikapcsolódást nyújt.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Forgotten City – egy nyílt világú nyomozósdi az ókori Rómában
Hír
3 éve 1 hónapja (2021. június 13.)

The Forgotten City – egy nyílt világú nyomozósdi az ókori Rómában

Ha netán ismerős lenne számotokra a cím, az nem meglepő, a játék ugyanis a kritikusok által is elismert mod újragondolása, amely elnyerte a nemzetközi Writers'...

The Forgotten City - az aranyba borult város
Teszt
2 éve 11 hónapja (2021. augusztus 6.)

The Forgotten City - az aranyba borult város

A The Forgotten City eredetileg még 2015-ben jelent meg Skyrim modként. A jól megírt történet és az érdekes koncepció miatt a rá következő évben elnyerte a legj...