The Council

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2018. március 29. (6 éve 2 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Thriller

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Fontos döntéses

Grafikai stílus: Fotorealisztikus, 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

Epizodikus formában megjelenő narratív thriller, melynek cselekménye 1793-ban játszódik Franciaországban. Főszereplőnk Louis de Richet, aki egy titkos társaság tagja. Egy nap meghívást kap Lord Mortimertől, hogy utazzon el hozzá a magán szigetére. Amikor Richet a szigetre érkezik, látja, hogy rajta kívül sok más, hozzá hasonlóan magas rangú vendég is meghívót kapott. Köztük van Bonaparte Napóleon és az újonnan alakult Amerikai Egyesült Államok elnöke, George Washington is. Richetnek megvan a saját kis történelme a szigettel kapcsolatban, ugyanis nem régiben pont itt veszett nyoma az édesanyjának. Úgy tűnik azonban, hogy a többi vendégnek is megvannak a szigethez kapcsolódó, rejtélyes titkaik.

Magyarítás: A játékhoz létezik magyarítás. Innen tudod letölteni.

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

The Council - a 18. századi összeesküvés
Hír
6 éve 5 hónapja (2017. december 20.)

The Council - a 18. századi összeesküvés

Vajon mit keres egy magánszigeten Bonaparte Napoleon, George Washington, meg még néhány rejtélyes figura? A Big Bad Wolf történelmi fikciója szerint összesküdne...

Újabb rakás kalandjáték kapott magyar feliratot
Hír
1 éve 10 hónapja (2022. július 23.)

Újabb rakás kalandjáték kapott magyar feliratot

Úgy néz ki, ez az év igencsak kedvez a kalandjátékoknak, és nem csak amiatt, mert viszonylag igényes játékok jelennek meg, de azért is, mert több hobbifordító i...

Teljessé vált a The Council magyarítása
Hír
5 hónapja 3 hete (2023. december 19.)

Teljessé vált a The Council magyarítása

Elkészült a The Council 5. fejezetének magyarítása, ezáltal immár a teljes játék magyarul élvezhető Patyek jóvoltából.