The 7th Guest VR

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. október 19. (9 hónapja 4 órája)

Műfaj: Dráma, Horror, Rejtélyes

Játékmenet: Hagyományos kaland, Interaktív film, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Virtuális valóság

Fejlesztő: Vertigo Games

Kiadó: Vertigo Games

Platform: Steam VR

Leírás:

A klasszikus kaland, amely már a 90-es években is borzolta az idegeinket, visszatér a legmodernebb VR technológiával életre keltve, amivel egy olyan atmoszférát kap, mint soha még ezelőtt.

A játék elején hat vendég érkezik a fenyegető hangulatot árasztó kúriába, azonban valami sötét bújik meg a háttérben. A gazdag játékgyártó, Henry Stauf, az árnyakan rejzőzve tartha szemmel a vendégeiet, akik között vajon ki a relytéjes hetedik?

Ahogy fedezzük fel a júriát, úgy válnak egyre nehezebbé a rejtvények, miközben veszély leselkednek minden sarokban, minden árnyékban, padlónyikorgásban, kifejezetten feszült légkört teremtve ezzel.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Kapcsolódó játékok: The 7th Guest

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.