The 7th Guest

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 1993. június 23. (31 éve 3 hete)

Műfaj: Rejtélyes, Horror

Játékmenet: Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D, Renderelt hátterű, Élőszereplős

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click

Leírás:

Belső nézetes puzzle-kalandjáték amelynek történetében egy elhagyatott kúriában teszünk látogatást, hogy kiderítsük egy az 1930-as években elkövetett gyilkosság részleteit. A 22 szobából álló épület több mint 20 komoly puzzlet tartogat a számunkra, a videóbetétek pedig a kornak megfelelő minőségű FMV átvezetőkben mutatkoztak meg a világ egyik első CD-n megjelent kalandjátékaként. Minőségét tekintve mindenképp a zsáner úttörőjének is tekinthető.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.