Tacoma

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2017. augusztus 2. (6 éve 11 hónapja)

Műfaj: Dráma, Sci-fi

Játékmenet: Sétaszimulátor, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: Belső-nézetes

Irányítás: Point & click, Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Tacoma egy narratív történetmesélésen alapuló, belső-nézetes sci-fi kalandjáték, melyben sétaszimulátor stílusban kell felfedeznünk, hogy mi történt egy modern űrállomás legénységével. A játék során az emlékeket többször is visszajátszhatjuk és különböző szemszögekből is megvizsgálhatjuk. Ennek segítségével jobb és pontosabb képet kapunk a múltbéli történésekről.

A játék a Gone Home készítőinek második játéka, amely megjelenése után szintén elnyerte a kritikusok nagy részének a tetszését.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.