Sunday Gold

7
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2022. október 13. (1 éve 9 hónapja)

Műfaj: Krimi, Thriller, Disztópikus

Játékmenet: Hibrid - RPG-kaland, Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: Kézzel rajzolt, 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Point & click

Fejlesztő: BKOM Studios

Kiadó: Team17

Platform: Windows/DOS

Leírás:

A Sunday Gold egy point-and-click kalandjáték, körökre-osztott harcrendszerrel megspékelve, amely egy komor, disztópikus jövőben játszódik. Egy szedett-vedett bűnözőtriót irányítunk, akiknek az a feladatuk, hogy leleplezzék egy gonosz óriáscég és a mögötte álló rosszindulatú milliárdos sötét titkait.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Videók:

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

7/10 - Egy kicsit változatosabb point-and-click.
2022. szeptember. 11.
Összességében egész jól szórakoztam a Sunday Golddal, és bár nem ez az első olyan játék amely a körökre osztott harcrendszert a klasszikus kalandjáték elemekkel keveri, de az biztos, hogy egyike a kiemelkedőbbeknek. Az is igaz, hogy egy idő után meg lehet unni a harcokat, de a harmadik fejezetben a játék alaposan rákapcsol a kalandjátékos feladványokra, ami miatt nem hogy leülne a játék, de még érdekesebb maradt. Ha szereted a könnyedebb rejtvényeket, de unod a klasszikus kalandjáték sémát, akkor mindenképp tégy vele egy próbát.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Sunday Gold – kőkemény point-and-click a disztopikus Londonból
Hír
1 éve 11 hónapja (2022. augusztus 11.)

Sunday Gold – kőkemény point-and-click a disztopikus Londonból

Vér, erőszak és rengeteg fejtörő vár a játékosokra ebben a stílusos, 18 pluszos, RPG és körökre-osztott harcrendszerrel megspékelt játékban.

Sunday Gold – egy disztópikus London marcangoló robotkutyái
Teszt
1 éve 10 hónapja (2022. szeptember 11.)

Sunday Gold – egy disztópikus London marcangoló robotkutyái

A Sunday Gold egy durvább változatát hozta el a kalandjátékoknak, körökre osztott harcrendszerrel, rengeteg vérrel és meglepően sok, változatos fejtörővel.