Submerged: Hidden Depths

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2020. december 3. (3 éve 7 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Fantasy, Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Gamepad

Leírás:

A Submerged: Hidden Depths egy pihentető, belső-nézetes felfedezőjáték, amely egy kísértetiesen szép, vízzel és romokkal teli világban játszódik.

Egy testvérpárt irányítunk, akik közül az egyiket egy különös átok sújt. Azonban minden rosszban van valami jó, ezért az egyik elszántan használja ezt az átkát valami jóra, a másik pedig elszántan próbálja elkerülni, hogy az átok elpusztítsa őket. Titokzatos falvak kapaszkodnak a felhőkarcolók omladozó csúcsaiba, az elmerült város maradványaiba, és rejtélyes lények lovagolnak a tenger hullámain, miközben a lenti egyre növekvő sötétségben, elveszett kincsek fénylenek.


A PC-s és konzolos változatok 2022, március 10-én jelennek meg.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Kapcsolódó játékok: Submerged

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Submerged: Hidden Depth (PC-s előzetes)
Érdekesség
2 éve 5 hónapja (2022. február 17.)

Submerged: Hidden Depth (PC-s előzetes)

Meg kell vallanom, hogy a 2015-ben megjelent indie platform-kalanddal, a Submergeddel annak idején talán ha 10 percet eltöltöttem. Nem emlékszem már, hogy miért...