Submerged

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2015. augusztus 4. (8 éve 11 hónapja)

Műfaj: Rejtélyes, Dráma

Játékmenet: Narratív történetmesélés, Puzzle

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes

Irányítás: Billentyűzet (WASD), Érintőképernyős, Gamepad

Leírás:

A Submerged egy külső-nézetes, harc nélküli játék, amelyben egy titokzatos, elárasztott várost és annak kietlen szépségét fedezheted fel egy hatalmas szabadon bejárható területen keresztül. Mikut, egy fiatal lányt irányítasz, aki kis halászhajójukon a városba hozta sebesült bátyját. Navigálj a csónakkal az elárasztott város utcáin, mássz a vízbe merült épületeken, és a távcsöved segítségével kutasd át a várost a haldokló testvéred megmentéséhez szükséges készletek után. Miközben a saját tempódban fedezed fel a várost, különböző, virágzó élőhelyekre és rejtett tárgyakra bukkansz, amelyekből egy széthullott világ és család történetének darabkái állnak majd össze.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Képek:
Videók:

Kapcsolódó játékok: Submerged: Hidden Depths

Értékelések

Az AG.hu-val azt szeretnénk elérni, hogy a lehető legpontosabban ábrázoljuk az itt található játékok minőségét. Ehhez azonban a TE segítségedre is szükségünk van. Ha van kedved, akkor itt értékelheted (véleményezheted) a játékot. Ezáltal az értékelésed bekerül a többi felhasználó által beküldöttek közé, amikből átlagot vonunk és így pontosabb képet kapunk a játék minőségéről.

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.