Stasis: Bone Totem

8.5
AG.hu

A játék követésével sosem maradsz le a játékhoz kapcsolódó legfrissebb hírekről, mivel emailben vagy itt az oldalon értesítőt küldünk neked róla. Ha nem szeretnél emailt kapni, akkor ezt a profilod beállításaiban tudod módosítani.

Részletek

Megjelenési dátum: 2023. május 31. (1 éve 1 hónapja)

Műfaj: Horror, Sci-fi

Játékmenet: Puzzle, Hagyományos kaland

Grafikai stílus: 3D

Nézet: 3D külső-nézetes, Izometrikus

Irányítás: Point & click, Gamepad

Leírás:

Egy egészen félelmetes első rész, egy fura spin-of és egy teljesen másmilyen kaland után a Stasis készítői visszatérnek a legelső alkotásuk világába. Csak az űr helyett most a tenger fenekén fogunk rettegni, miközben egy roncsvadász-duót, Charlie-t és Mac-et irányítjuk, akik a Cayne Vállalat egy titkos vízalatt bázisának a felderítését végzik.

Magyarítás: A játékhoz egyelőre nem készült magyar fordítás.

Értékelések

Rowli

Összes értékelése: 114

8.5/10 - A Cayne univerzum rajongói valószínűleg ezt a részt is élvezni fogják
2023. június. 20.
Szerintem bátran kijelenthető, hogy még a felsorolt hibái ellenére is a Stasis: Bone Totem 2023 egyik legkiemelkedőbb point-and-click kalandjátéka lett. A fokozatosan adagolt feszültségének, a teljesen korrekt sztori- és karakterépítésének, a környezet grafikai részletességének és az átvezetők minőségének köszönhetően az összkép nagyszerű elegyet alkot. Véleményem szerint a folytatás szinte minden téren képes volt szintet lépni az előző részhez képest, ezért a Cayne univerzum rajongói valószínűleg ezt a részt is élvezni fogják. A cselekmény lezárása lehet, hogy pár embernek csalódást okoz majd, azonban manapság annyira híján vagyunk a jó sztoriknak a játékokban, hogy emiatt a Stasis még így is pozitívan kiemelkedik a mezőnyből.

>> Teljes cikk elolvasása <<

Szia! Nagyon örülünk, amiért úgy döntöttél, hogy értékelni fogod a játékot, mert ezzel is segíted az AG-t és a működését. Mielőtt azonban ezt megtehetnéd, be kell jelentkezned.

Kapcsolódó cikkek

Trailer és demo is érkezett a Stasis javában készülő folytatásából
Hír
3 éve 7 hónapja (2020. november 20.)

Trailer és demo is érkezett a Stasis javában készülő folytatásából

Egy egészen félelmetes első rész, egy fura spin-of és a Beautiful Desolation után a Stasis dél-afrikai készítői visszatérnek a legelső alkotásuk világába. Csak...

Stasis: Bone Totem
Teszt
1 éve 4 hete (2023. június 20.)

Stasis: Bone Totem

A Stasis: Bone Totemet valójában nem lehet teljesen folytatásnak nevezni. Sem az első részből megismert helyszín, sem pedig a karakterek nem térnek vissza benne...